gdpr

Introduktion till GDPR och personuppgifter

Är din organisation rustad för att skydda känsliga personuppgifter? Den här kursen ger alla anställda en grund att stå på, ökar  medvetenhetsnivån och går igenom hur personuppgiftslagen GDPR påverkar ditt arbete.

Hantering av personuppgifter är viktigare än någonsin. För att följa lagen måste det finnas rutiner som säkerställer att anställdas och andra personers personnummer, namn och adresser behandlas och lagras på ett korrekt sätt.

Kursen hjälper din organisation att uppfylla dessa krav.

Längd: 20 minuter (Articulate RS 360 digital modul)

Är du intresserad av den här kursen för dina anställda? Fyll bara i vårt formulär så kontaktar vi dig om detaljerna för att få den 100% redo.

3400.00
exkl. moms
Köp nu

Information om produkten

Kursbeskrivning

Våra färdiga kurser möter kraven på efterlevnad och erbjuder välbehövlig information. Vi kallar dem 80% färdiga eftersom du bara behöver lägga till det där lilla extra för att kursen ska representera din organisation fullt ut. Du kan ändra ord och lägga till extra text om det behövs, samt ändra färger och foton.

Alla kurser innehåller interaktioner och övningar, och är utformade för att enkelt kunna anpassas till din organisations varumärke.

De andra kurserna i vår Ready-made 80%-serie

Ready-made 80% innehåller följande fristående kurser:

  • Introduktion till GDPR och personuppgifter
  • Code of Conduct
  • Informationssäkerhet
  • Mångfald och inkludering
  • Onboarding

Språk

Alla våra Ready-made 80% kurser finns tillgängliga på:

  • Engelska
  • Svenska
  • Tyska
  • Norska
Agenda

Information om köp

Kursen är utvecklad i Articulate RS 360 och kan publiceras på din LMS eller hostas på din webbserver.

Branding ingår i priset för kursen och kommer att göras av vår designer som anpassar innehållet till dina varumärkesfärger, efter det levereras kursen till dig för slutförande.

80 % klart är en uppskattning av hur komplett innehållet är. Om du inte har en Articulate 360 -licens, eller vill ha vår hjälp att göra de uppskattade 20% justeringarna av kursen, ger vi gärna en offert baserad på dina behov.